Vergaderen in Amsterdam Noord

Wie op zoek is naar een creatieve omgeving voor een vergadering, brainstorm of training, moet zeker eens langkomen voor een kennismaking met de Embassy of Art. De locatie kan van maandag tot en met zaterdag per dagdeel gehuurd worden en is voorzien van professionele faciliteiten als Wifi, een HDMI beamer, scherm en geluidsboxen. Embassy of Art bestaat uit een private art space (65m2) en een studio (45 m2), die samen of los van elkaar gebruikt kunnen worden.

Voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies, maar ook voor lezingen, exposities, fotoshoots, presentaties en persmomenten is Embassy of Art de locatie bij uitstek. De studio is volledig ingericht met keuken en douche en kan gebruikt worden als extra vergaderplek of breakout ruimte. Bij een private diner of bedrijfsborrel is deze separate ruimte heel geschikt voor de catering. Als speciale service kan er in de studio ook overnacht worden (maximaal twee personen). Altijd handig als er (buitenlandse) gasten ondergebracht moet worden.

Embassy of Art ligt net over het IJ in Noord en is eenvoudig te bereiken met de pont, de Noord/Zuidlijn en met de auto. Kijk ook op contact en route.

Tarieven